0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hugo Boss Boss Bottled Triumph Elixir

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Boss Bottled Triumph Elixir Парфумована вода (тестер)
100ml
2 185 грн
Новинка
Hugo Boss Boss Bottled Triumph Elixir Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка

Hugo Boss Boss Bottled Triumph Elixir – парфум для тріумфальних моментів вашого життя!



Модний бренд Hugo Boss, як завжди, дарує можливість відчути себе босом у будь-якій ситуації, підкреслити свою харизму та відпочити зі смаком: нова версія Boss Bottled Triumph Elixir – це шикарний дерево-зелений аромат, здатний здивувати як шанувальників Boss Bottled, так і тих, хто завжди вважав цю колекцію надто тривіальною.
«Тріумф Еліксир» - абсолютно неординарний парфум з неймовірним чоловічим шармом: за його володарем легко піти хоч на край світу, не замислюючись – така сила цієї природної чарівності! Парфум присвячений всім шанувальникам футболу – як гравцям, так і фанатам цього динамічного спорту, де такі ефектні моменти тріумфу!
Розкішний аксесуар високо оцінять як представники сучасного покоління, які віддають перевагу чуттєвим чоловічим парфумам, так і шанувальникам старої школи, які будуть раді такому чудовому перетворенню старого доброго Боса!



Історія створення



Перший Boss Bottled з'явився в 1998, ставши без перебільшення парфумом епохи. З того часу в колекцію було додано вже 22 фланкери, і, хоча багато з них були досить типовими і схожими один на одного, але тільки не Triumph Elixir!
Над новинкою працювала не тільки творець флагмана, блискуча Аннік Менардо, а й молода талановита Сюзі Ле Хеллі (Annick Menardo & Suzy Le Helley). Новий погляд молодого майстра дозволив перенести акценти на сучасні аспекти. Тепер це чудове рішення для урочистостей та побачень, вечірок та зустрічей «без краваток».
Вся колекція «Босів», в якій налічується понад 130 різноманітних творів, що випускаються з 1985 року, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна легко купити Hugo Boss Bottles Triumph Elixir, не витрачаючи часу на стомлюючий шопінг – всього за пару кліків. Класика та трендові новинки з гарантією справжності – секрет нашого успіху!



Коли ти – бос!



Композиція Hugo Boss Boss Bottled Triumph Elixir була представлена на початку лютого 2024 року і поміщена дизайнерами у відомий флакон-бутиль, яка придбала респектабельний і розкішний глибокий синій відтінок, ніби підсвічений зсередини і прикрашений сяючим світлим металом кришки.
Парфумована вода вступає красивим акордом оксамитового, пудрового листя фіалки – елегантної та вишуканої зелені, яка так освіжає на старті.
Вона чудово гармонує з димними, деревними аспектами ветівера, а його землисті і темно-шоколадні нюанси ідеально перегукуються з фінальною нотою пачулів, що підкорюють також шармом терпкого вологого листя і сухої запашної свіжоскошеної трави.
Якщо вам подобаються деревні зелені аромати, ви ведете активний, спортивний спосіб життя та світ футболу для вас – рідна стихія, вам неодмінно варто купити Hugo Boss Boss Bottled Triumph Elixir в інтернет-магазині La Grande – і святкувати з ним моменти свого життєвого тріумфу!