0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Маски для волосся

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • i
  • l
  • m
  • p
  • r
  • s
  • t
  • v

Класифікація

Країна виробник

Група товару

Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask Інтенсивна медова маска для відновлення волосся
405 грн
Esthetic House CP-1 Premium Protein Treatment Маска "Протеїнова" для відновлення волосся
417 грн
La'dor Hair Hydro LPP Treatment Mask Маска для волосся професійна "Протеїнова" для пошкодженого та сухого волосся з колагеном
22 грн
La'dor Hair Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack Маска для волосся та шкіри голови з чайним деревом
395 грн
Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment Маска для волосся
203 грн
Pedison Institut Beaute Mango Protection Treatment Маска для волосся "Манго"
150 грн
Pedison Institute Beaute Aronia Color Protection Treatment Маска для волосся "Аронія"
450 грн
Pedison Institut Beaute Propolis LPP Treatment Маска для волосся "Прополіс"
450 грн
Masil 8 Seconds Salon Hair Mask Маска-філер для волосся з керамідами
36 грн
Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule Протеїнова маска-філер для пошкодженого волосся
15ml
76 грн
Masil 8 Seconds Salon Hair Volume Ampoule Маска-філер для об'єму та гладкості волосся
15ml
72 грн
Masil 8 Seconds Salon Supermild Hair Mask Супер м'яка маска для швидкого відновлення волосся
38 грн
Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask Маска для об'єму волосся ( пробник )
8ml
36 грн
Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask Маска для об'єму волосся
154 грн
La'dor Herbalism Treatment Маска для волосся з амінокислотами
355 грн
La'dor Hydro LPP Treatment Feige Маска для сухого та пошкодженого волосся "Інжир"
350ml
606 грн
La'dor Hydro LPP Treatment Movet Маска для сухого та пошкодженого волосся
350ml
606 грн
La'dor Hydro LPP Treatment Pitta Парфумована маска для волосся
350ml
606 грн
La'dor Hydro LPP Treatment Osmanthus Mauve Edition Парфумована маска для волосся з колагеном та кератином
200ml
320 грн
La’dor ACV Vinegar Treatment Маска для волосся з яблучним оцтом
398 грн
Trimay Anti-Hair Loss All In One Bond Ampoule Pack Ампульна маска проти випадання волосся
200ml
505 грн
Masil 10 Premium Repair Hair Mask Маска для волосся відновлювальна (пробник)
12ml
42 грн
La’dor ACV Vinegar Treatment Маска для волосся з яблучним оцтом (пробник)
10ml
32 грн
La'dor Anti Yellow Treatment Маска від жовтизни волосся
218 грн

Маски для волосся

Маска, або ж, як її ще називають, treatment – це лікувальний засіб, покликаний вирішувати якісь проблеми, що вже є. Вона здатна відновити структуру волосків, глибоко наситити їх цінними речовинами – кератинами, протеїнами, вітамінами. Це - «інтенсивна терапія», і застосовувати її слід не частіше 1-2 рази на тиждень, виділивши для процедури 20-30 хвилин. Але результат коштує витрачених зусиль – завдяки корейським маскам волосся буквально оживає, чарівним чином перетворюючись у найкоротші терміни. Адже головне кредо корейської косметики – ефективність: фахівці з Країни Ранкової Свіжості завжди виконують свої обіцянки!

Складний, але такий приємний вибір!

Маска відрізняється від інших засобів для догляду високою концентрацією активних інгредієнтів - вона максимально інтенсивно живить і відновлює ваші пасма. Однак, щоб засіб показав всю свою ефективність, його необхідно правильно підібрати відповідно до типу волосся, їх проблеми та вашого запиту.

Якщо пасма ламкі, тьмяні, виглядають неживими, вони плутаються, погано укладаються, а кінчики січуться - вибирайте засіб для сухого волосся . Шевелюра такого типу довго залишаються чистою на вигляд, і мити її досить 2 рази на тиждень, але кожне миття обов'язково потрібно буде супроводжувати також процедурою лікування.

Якщо ж локони, навпаки, дуже швидко брудняться після миття і виглядають неохайними, хоча безпосередньо після догляду блищать і добре укладаються - це жирне волосся, у власників яких активність сальних залоз у шкірі голови підвищена. У цьому випадку вам знадобиться б'юті-засіб від жирності , що регулює виділення шкірного сала за рахунок нормалізації роботи залоз та поліпшення стану шкіри голови.

Ще складніше, якщо у вас змішаний тип – з високою прикореневою жирністю та сухими, посіченими кінчиками. Вони виглядають добре перші 2-3 дні після миття, після чого зона біля коріння стає неакуратною і жирною, а кінчики, як і раніше, сухі, без блиску, і часто виглядають неживими. Вас врятує бьюті-продукт для комбінованого типу , що дозволить вирішити одночасно обидві проблеми.

Найпростіше з нормальним типом : у цьому випадку масочка не є необхідністю - просто частиною приємного догляду, яким хочеться побалувати себе. Не відмовляйте собі в цьому насолоді, адже так приємно, коли зачіска виглядає розкішно!

Що ж віддати перевагу?

Однією з найпопулярніших є Honey Intensive Hair Mask від фірми Daeng Gi Meo Ri : вона відновлює, живить, зволожує та захищає від несприятливого впливу сонячних променів – ідеальний вибір для теплого сезону!

Багато цікавих пропозицій є і бренд La'dor Hair. Наприклад, для пошкоджених і сухих пасм чудово підійде професійна протеїнова Hydro LPP Treatment Mask з колагеном.

А для усунення лупи правильним вибором буде Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack - спеціальна маска, що містить у своєму складі екстракт чайного дерева, що нормалізує стан шкіри голови.

Максимум підтримки пасмами забезпечить Keratin Perfect Mix Powder Mask – поживний б'юті-продукт у вигляді порошку зі 100% кератином та колагеном – вона не тільки лікує та відновлює, але й захищає колір.

Лікуванням від випадання буде для вас La'dor Hair ld programs 01 – цей продукт поверне пасмам м'якість та блиск, подарує відновлення, харчування та пом'якшення.

Відновити пошкоджене волосся, повернути їм здоровий блиск і об'єм дозволить пропозицію від Beyond – Damage Repair Scalp And Hair Pack. Тієї ж мети служить і високоефективна протеїнова маска CP-1 Premium Protein Treatment від Esthetic House .

Потрібний швидкий ефект відновлення та повернення слабкому, пошкодженому волоссю об'єму? До ваших послуг Secret Key So Fast Hair Booster Pack EX !

А якщо ви хочете також позбутися перетину волосків – скористайтеся чудовою масочкою Elizavecca Cer-100 Milky Piggy Collagen Ceramide Coating Protein T з колагеном та керамідами.

І, нарешті, преміум-догляд подарує локонам Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment – вона повністю пожвавить пасма, пошкоджені фарбуванням або іншими хімічними процедурами.