0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Biassanot

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Biassanot Парфумована вода
231 грн
Новинка
Gritti Biassanot Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Gritti Biassanot



Ви будете насолоджуватися всіма перевагами темної італійської ночі, поки не згаснуть зірки: пити міцну каву, вдихати аромат нічних квітів, слухати шарудіння і відчувати всією своєю шкірою магію цього неповторного моменту.
Втім, якщо ви щасливий володар флакона Gritti Biassanot, пережити чари цієї ночі ви зможете знову і знову, воскрешаючи спогади, занурюючись у хвилі димних і вудових, шкіряних і деревних, тваринних і фужерних, квіткових та солодких, мускусних та землістих акордів.
Ідеальний вибір для ваших неймовірно прекрасних та атмосферних вечорів осінньо-зимового сезону!



Історія створення



2024 рік обіцяє стати роком блискучих прем'єр для бренду Грітті: на міланській виставці Esxence Perfume Art, а потім на Каннській експозиції TFWA він представив цілу плеяду блискучих творів, що обіцяють стати сучасними шедеврами: літній тандем Mango Aoud і Super Nova був врівноважений осінньо-зимовою композицією Gritti Biassanot.
Це гідне продовження історії бренду, яка почалася ще в 2010 році з ідеї спадкового парфумера Луки Гритті продовжити справу свого талановитого і багатогранно обдарованого предка Альвізе Гритті, який залишив йому у спадок цікаві записи про подорожі і зібрані ним у мандрівках секрети складання пахощів. Зараз у колекції майже шість десятків творів, у тому числі й такі лінії-бестселери, як Black Collection, Privé Collection, I Turchesi, Ivy Collection, White Collection.
Автором композиції Gritti Biassanot став особисто Лука Гритті, який присвятив свій витвір таємницям ночі, магії темряви, магнетичного шарму нуарного стилю. Це – розкіш дорогої темної шкіри, тютюну, дерева та диму, зведені в абсолют!
Чудовий чорний флакон ідеально правильної строгої форми із золотою табличкою – втілення елегантності та шику, чудова ідея для фешенебельного подарунка чоловікові, у якого є все…крім Gritti Biassanot! Купити парфум в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де косметика та парфумерія провідних світових брендів завжди з'являється серед перших і з гарантією оригінальності!



Глибина, темрява, насиченість!



Композиція вступає ефектними півтонами ветівера – деревними та димними, землистими та темно-шоколадними. У повній гармонії з ним звучить міцна та ароматна нота кави, доповненої тонким нюансом запаморочливих сухих трав – запашного сіна.
Головна тема твору розкривається в його «серці», де звучить приголомшливий шкіряний акорд, оповитий ароматним димом і запаморочливим флером квітів – запахом нічного жасмину, що п'янить, – цеструму.
Завершується враження чудовим міксом глибокого, бальзамічно-пряного вудового дерева зі смачним шикарним тютюном та чуттєвим мускусним шлейфом.
Якщо вам імпонує цей східно-деревний шарм, рекомендуємо купити Gritti Biassanot в інтернет-магазині La Grande і відчути всією шкірою цю магію чорного кольору: оксамитової ночі, міцної кави, дорогого тютюну та нічних квітів, що так хвилюють. Насолоджуйтесь ефектом!