0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Oud Minerale 2023

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Oud Minerale 2023 Парфумована вода
231 грн
Новинка
Tom Ford Oud Minerale 2023 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Oud Minerale 2023: багаття на березі океану!



Нове видання трендового парфуму Tom Ford Oud Minerale 2023 вразить вас досконалістю свого звучання і ефектним аранжуванням морських і солоних, фужерних, акватичних і деревних акордів, створюючи дивовижне відчуття присутності на лісистому океанському узбережжі, де повітря таке свіже, а лагідне тепло, що деревина віддає вогню, врівноважене водяною прохолодою, що створює враження свободи та сили.
Відмінний вибір для подарунка неординарному чоловікові - харизматичному і впевненому в собі, і водночас володіючому теплою чарівністю і шармом.
Гарний флакон у тонах коричневого золота ідеально передає настрій і сутність композиції, що таїться всередині: ідеальний подарунок людині з тонким смаком, що вміє створювати елегантні образи де завгодно.



Історія створення


Перша версія інноваційного мінерального аромату вийшла у 2017 році у складі престижної колекції Private Blend. Це був абсолютно неординарний водно-деревний парфум роботи прекрасного майстра Шьямалли Мезондьо (Shyamala Maisondieu). Парфум виявився настільки незвичайним і вражаючим, що Том Форд вирішив перевидати його вдосконалену версію у 2023 році, додавши до неї тепла амбри та ідеально збалансувавши всю композицію, довівши її до ідеалу.
Нове видання Tom Ford Oud Minerale 2023 вийшло у складі доступнішої лінійки Signature Collection і отримало чудовий дизайн у теплих деревно-золотистих тонах. Флакон виглядає елегантно та ефектно, а парфум звучить глибокими, багатими акордами – прекрасний новий погляд на вічні стихії – дерево та океан.
Вся колекція «Сігнатюр» та ця вражаюча новинка вже представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви завжди можете купити Tom Ford Oud Minerale 2023 за найоптимальнішою ціною із гарантією справжності. У нас ви знайдете й інші бестселери бренду, який вже кілька десятиліть є іконою стилю у світі ароматів: Black Orchid, Grey Vetiver, Fucking Fabulous, Oud Wood, Tobacco Vanille, Soleil Blanc, Jardin Noir, Lost Cherry, Bitter Peach, Noir, White Suede, Tuscan Leather, White Patchouli.



Oud Minerale у версії 2023 року


Домінантою парфуму став яскравий, багатогранний, надзвичайно реалістичний акорд океану, в якому чудово та органічно змішалися ноти акватики, солі та водоростей.
Тема дерева чудово передана багатим, багатоплановим акцентом бальзамічно-солодкого уда в поєднанні з запашним ялицевим бальзамом, доповненим гармонійним смолистим нюансом стираксу. Нота рожевого перцю привносить пікантний пряний нюанс, а чуттєві аспекти твору втілені фінальним шлейфом природних афродизіаків – мускусу та амбри.
Якщо вам імпонують інноваційні нішові аромати з нетривіальним звучанням, і ідея аранжування океанської акватики та теплого дерева вам близька та цікава, рекомендуємо купити Tom Ford Oud Minerale 2023 в інтернет-магазині La Grande – ця новинка створена саме для вас!