0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Fame Parfum Paco Rabanne

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Fame Parfum Парфуми
496 грн
Новинка
Paco Rabanne Fame Parfum Парфуми (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Paco Rabanne Fame Parfum



Модний бренд Paco Rabanne запропонував усім, хто любить бути в центрі уваги і прагне насолоджуватися моментами слави, приголомшливий новий скарб - Fame Parfum Paco Rabanne! Про його зоряний характер і блискучу харизму скаже насамперед його неймовірний дизайн, що нагадує футуристичну гламурну вечірню сукню з нової колекції дому Пако Рабанн.
Але ще більше запамоорочить вам голову аромат, що знаходиться всередині - феєричний мікс деревних і тропічних, амбрових і теплих пряних, солодких фруктових і білоквіткових, пудрових, пачулевих і бальзамічних акордів.
Найкраще цей насичений, яскравий парфум звучить восени та взимку, проте як вечірня прикраса він гарний також навесні та влітку, створюючи для вас моменти слави, де і коли б ви не з'явилися!



Трохи історії


Перед вами вже друге видання в колекції «Слава»: перший парфум Fame бренд Paco Rabanne випустив у 2022 році – і він спричинив фурор у світі парфумерного гламуру! Тому в 2023 році парфумери Пако Рабанна подарували своїм шанувальникам одразу два фланкери: неймовірно фемінний Fame Blooming Pink у рожевому «одязі», і вечірній, повний експресії та шарму Fame Parfum Paco Rabanne. Авторами композиції стали одразу три майстри: Alberto Morillas, Marie Salamagne та Dora Baghriche створили запаморочливу версію для вечірок, свят та особливих приводів блиснути!
Гарний флакон незвичайної форми нагадує фантастичний персонаж: фігурка в стилі «техно» одягнена в сукню з чорних блискучих кілець і прикрашена чорними окулярами – відмінний look для того, щоб справити незабутнє враження!
Вся колекція неординарних парфумерних творів інноваційного, подекуди надзвичайно епатажного бренду Paco Rabanne представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Fame Parfum Paco Rabanne можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Дефіле червоною доріжкою в образі від Paco Rabanne


У прелюдії композиції домінує солодкий тропічний фрукт манго з його екзотичним колоритом, яскравість якого посилена до максимуму завдяки ноті рожевого перцю та соковитому цитрусовому акценту бергамота.
Жіночність образу ефектно передана вишуканою нотою жасмину, аранжованої з пряним акцентом пачулів, що надають східний колорит, а також олібануму з його чарівним смолисто-бальзамічним звучанням.
Фінальний акорд подарує вам насолоду вершковими аспектами сандалового дерева, які ідеально поєднані з солодкою смолистою нотою бензоїну. Чуттєва аура мускуса огорне вас сексуальною хвилею, змушуючи людей захоплено обертатися вам услід.
Якщо вам подобаються солодкі квітково-фруктові аромати в епатажному стилі Paco Rabanne, вам варто купити Fame Parfum Paco Rabanne в інтернет-магазині La Grande!