0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Etat Libre D'Orange Sous le Pont Mirabeau

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Etat Libre D'Orange Sous Le Pont Mirabeau Парфюмированная вода (пробник)
2ml
193 грн
Новинка
Etat Libre D'Orange Sous Le Pont Mirabeau Парфюмированная вода
Немає у наявності
Новинка
Etat Libre D'Orange Sous Le Pont Mirabeau Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Etat Libre D'Orange Sous Le Pont Mirabeau



Нетривіальний бренд Etat Libre D'Orange представив чергову вражаючу новинку – «Під мостом Мірабо», натхненну красою одного з найвідоміших місць Парижа. Воно надихнуло на творчість легендарного французького поета Гійома Аполлінера, а потім і парфумерів бренду ELDO, що представили дивовижний аромат Etat Libre D'Orange Sous Le Pont Mirabeau, гідний цієї культової пам'ятки столиці Франції.
Він переливається гармонійними відтінками деревних та фужерних, пудрових та мускусних, зелених та морських, свіжих та озонових, цитрусових та пряних нот.
Ви ніби пливете по воді, в якій відбиваються і мерехтять ліхтарі, а повітря навколо сповнене пахощами свіжості, шляхетного дерева та переливається калейдоскопом солодких і гірких моментів вашого кохання. Почуття помчали разом з водами Сени, залишилися лише оновлені сторінки життя: тепер у вас попереду ще більше, ніж позаду - так захоплюйтеся ж перспективами!



Історія створення


Історія бренду розпочалася у 2006 році, коли парфумер Етьєн де Свардт зважився нарешті на відкриття власної  справи – після багатьох років успішної співпраці з Живанші та створення косметичних ліній для американського спортивного бренду Everlast. Він розпочав із створення незвичайного портфоліо – лінії ароматів для свійських тварин. А для світу людей майстер вирішив запропонувати максимально незвичайну колекцію, для створення якої запросив талановитих та креативних колег та не став обмежувати їх рамками модних трендів і бюджету, щоб дати повністю розкритися творчому потенціалу й отримати фантастичний результат.
Так і вийшло – успіх був безперечним, а співпрацювати з новим брендом вважали за честь такі гранди, як Christine Nagel, Caroline Sabas, Quentin Bisch, Antoine Maisondieu, Antoine Lie, Shyamala Maisondieu, Violaine Collas, Mathilde Bijaoui, Daniela Andrie. Вони створили вже понад 50 творів, які стали орієнтирами у світі нішевих ароматів для багатьох поціновувачів.
Прем'єра композиції Etat Libre D'Orange Sous Le Pont Mirabeau відбулася у 2023 році – вона присвячена ідеї швидкоплинності кохання та життя.
Вся колекція ароматів бренду ELDO представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Etat Libre D'Orange Sous Le Pont Mirabeau із гарантією справжності.



На хвилях Сени під мостом Мірабо…


Композиція відкривається трендовою солодкою зеленню ароматного листя інжиру, аранжованого із шляхетними цитрусово-деревними тонами бергамоту та лимонними аспектами смоли елемі, обсипаними пряними іскорками рожевого перцю.
Свіже дихання води охолоджує вашу шкіру, як тільки вступає центральний акорд, що об'єднав морські ноти та озон, бархатисті соковиті тони фіалок та м'який шарм смоли олібануму.
Деревна база, майстерно складена з кремового сандала та смолистого кедра, прикрашена чуттєвістю мускусу та ніжністю ванілі.
Якщо вам імпонують водні, свіжі фужерні аромати, рекомендуємо купити Etat Libre D'Orange Sous Le Pont Mirabeau в інтернет-магазині La Grande – і насолодитися прогулянкою по Сені та створити власні романтичні спогади про це.