0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Psychotic London In the Blood

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Psychotic London In The Blood Парфюмированная вода
100ml
4 758 грн
Новинка
Psychotic London In The Blood Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Psychotic London In the Blood – гаряча кров на прохолодній шкірі



Новий нішевий бренд Psychotic London інтригує кожним своїм твором! І особливо неординарним є містичний, шляхетний та неймовірно стильний парфум In the Blood. Він обіцяє нам пронизливо бажаний аромат шкіри після кохання, в якому змішалися відтінки гіркоти та пудровості, холоду та тепла, аристократизму та пристрасті.
Ця багатогранна палітра почуттів майстерно передана акордами цитрусів та ірисів, білих квітів та прянощів з амбровими та фужерними акцентами.
Чудовий, урочистий, шикарний аромат для особистостей, що відбулися, які не шукають простоти і прагнуть відкрити в собі все нові і нові сенси. Ідеальний сезон для цього парфуму – осінь та зима: він глибокий, ефектний та неймовірно багатогранний – гідний аксесуар для неординарних людей!



Історія створення


2023 став дебютним для нового нішевого парфумерного бренду Psychotic London, завданням якого було епатувати публіку і здивувати її не тільки несподіваним і яскравим звучанням композицій, але і концептуальною подачею кожної з них: всі аромати мають власну історію, «легенду», пробуджуючи власні асоціації.
Крім композиції In the Blood, до колекції також увійшли: іскристий прохолодний Frozen Liquid, солодкий гурманський So Sticky, чуттєвий квітковий аромат Forbidden Rose, спокусливий Tasty Kiss і незвичайний у своїй зухвалості Addictive Drops.
Над творами працювала парфумер Celine Ellena, а автором концепції та творцем бренду є мандрівник та колумніст Шота Ломтадзе – талановитий бізнесмен та кріейтор.

Але особливо вражаюче виглядають флакони, виконані дизайнером Тьєррі де Башмакофф у вигляді старовинних шприців для розприскування пахощів – отримати такий екземпляр у свою колекцію – мрія багатьох поціновувачів раритетів!
Вся колекція «психотичних» ароматів-загадок представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Psychotic London In the Blood за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Незабутнє враження!


Незважаючи на назву, що леденить душу, переклад якої звучить дуже зловісно – «У крові», насправді аромат дарує лише холодок захоплення.
З перших миттєвостей важко не перейнятися цим враженням, насолоджуючись аристократичною трав'яною гіркотою полину і цитрусовим шармом бергамота, доповнених запашною пряною корицею.
У «серці» композиції зібрано букет приголомшливої краси: оксамитовий пудровий ірис аранжований тут із чарівною магнолією та запаморочливим жасмином.
Магія квітів змінюється чуттєвими чарами найніжнішої білої шкіри і м'якого кашмерану, чия привабливість посилена молекулами амброксану і ambrocenide.
Якщо вам імпонує блискуча загадковість цього образу, вам неодмінно варто купити Psychotic London In the Blood в інтернет-магазині La Grande - і насолоджуватися ефектом!