0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carner Barcelona Revolucion

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carner Barcelona Revolucion Парфюмированная вода
175 грн
Новинка
Carner Barcelona Revolucion Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Carner Barcelona Revolucion: вирішальний момент вашої особистої історії!



Модний дім Carner Barcelona пропонує вам здійснити революцію у власному житті, надихнувшись динамічним, стильним та багатогранним парфумом Revolucion! Він підкорює серця ефектним міксом шкіряних та озонових, пряних та деревних, тваринних і фужерних, квіткових, металевих та димних акордів – феєрична симфонія, присвячена радикальним подіям, що змінюють життя на краще!
Парфум прекрасний восени та взимку – темпераментний та харизматичний, респектабельний та неординарний – він гідний стати вашою візитною карткою та вісником бажаних змін!
Вам напевно сподобається і флакон: лаконічний і вишуканий, він поєднав у собі прозору прохолоду скла та теплу фактуру дерева: ті самі мотиви звучать і в самому парфумерному творі.



Історія створення


Колекція History була заснована іспанським брендом із Барселони у 2018 році. У цій лінійці ароматів парфуми передали настрій різних епох, важливих для історії їхнього міста та країни. Композиція Carner Barcelona Revolucion стала четвертим екскурсом в історію після східно-деревного бальзамічного Botafumeiro (на честь собору Сантьяго-де-Компостела), амброво-деревного Ambar Del Sur та флорієнтального Megalium. Всі вони відносяться до вечірніх осінньо-зимових парфумів східного напрямку і були представлені в 2018 році, і ось через п'ять років колекція History отримала чудове продовження – приголомшливу «Революцію»!
Аромат побудований на ефектному контрасті шкіряних, озонових та металевих акордів, символізуючи собою епоху промислової революції, змін у суспільстві під впливом сил прогресу. Парфум надихає потужне оновлення, зміну звичних рамок – це справжній поворотний момент у вашій долі!
Красивий флакон прикрашений кришкою кубічної форми з натурального дерева - це відмінна риса дизайну всіх творів цього бренду.
Вся «Історична колекція» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Carner Barcelona Revolucion за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Здійснити особисту революцію!


Композиція надихне вас свіжим, чистим стартом озонових нот, мікшованих із запашними квітами флердоранжу та чебрецю, що асоціюються зі свіжістю ранку. Можливо, ви проведете його в парку на ранковій прогулянці або ж почнете день за містом, трохи пізніше вирушаючи в мегаполіс, щоб з головою поринути у вир подій!
У центрі композиції – ефектний пряний шафран, який ставить холодний металевий акцент, а також фіалкове листя, що дарує озонову соковиту свіжість. Їхня зелень чудово доповнена оксамитовим відтінком терпкого тонізуючого мате.
Завершується твір розкішним шкіряним акордом, прикрашеним вишуканою темою кедрового дерева та смолистим акцентом олібануму.
Якщо вам імпонує шкіряно-деревний напрямок у парфумерії, вам неодмінно варто купити Carner Barcelona Revolucion в інтернет-магазині La Grande – він здійснить революцію у вашому іміджі та свідомості!