0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bois 1920 Cannabis Dolce

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bois 1920 Cannabis Dolce Парфюмированная вода
4 300 грн
5 000 грн
Акція
-14%
Bois 1920 Cannabis Dolce Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Bois 1920 Cannabis Dolce



Італійський нішевий бренд парфумерії Bois 1920 не такий відомий як інші розрекламовані марки, але його продукція незмінно захоплює тих, хто має задоволення бути з нею знайомими. Нове видання Cannabis Dolce підкорює серця своїми теплими пряними та деревними, шоколадними та пудрово-ірисовими, цитрусовими та свіжими, фужерними, пачульовими та ванільними акордами, залишаючись мелодією вашого серця надовго.
Ефектний, шлейфовий, стійкий і абсолютно неординарний аромат виділить вас з натовпу і дозволить запам'ятатися за будь-яких обставин: він точно підкреслить ваше вміння бути не такими, як усі!
Красивий флакон-циліндр отримав чудовий медовий відтінок, що символізує тепло, чарівність та спокусу. Кришка традиційно виготовлена з натурального дерева – це відмінна риса парфумів даного бренду.



Трохи історії


Парфумерна історія Bois 1920 почалася понад сто років тому, у 1920 році – і саме дата заснування була увічнена у назві нової парфумерної марки. Її створив Гвідо Галарді, талановитий парфумер минулого століття. Його перші колекції відразу ж набули популярності не тільки в Італії, а й далеко за її межами.
Протягом усього століття марка зміцнювала свій авторитет та підтвердила репутацію надійного та креативного бренду також і у новому тисячолітті.
На даний час у портфоліо бренду вже 55 видань, над якими працювали майстри-парфумери Cristian Calabro та Chris Maurice.
Автором композиції Bois 1920 Cannabis Dolce став Крістіан Калабро, який створив для цього бренду 8 парфумів, у тому числі всю феєричну колекцію «Каннабіс», присвячену забороненим задоволенням. У ній – 4 ефектні парфуми, серед яких кожен з нас здобуде свою спокусу: деревно-пачулевий фужерний флагман вийшов у 2019 році, а слідом за ним – ще три фланкери: фужерно-деревний з фруктовими тонами Cannabis Fruttata (2019) морський Cannabis Salata (2020), і, звичайно ж, новинка 2023 - солодкий деревно-пряний «Дольче».
Вся колекція з інтригуючою назвою «Каннабіс» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Bois 1920 Cannabis Dolce можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Солодкий гріх…


Яскравий темперамент цього аромату проявляється з перших миттєвостей, коли вас захоплює теплий шарм пряного червоного перцю в ефектному аранжуванні з гірким апельсином і спокусливим акцентом какао.
Головна нота каннабісу – солодкої зелені запаморочливої коноплі – прикрашена вишуканою шляхетністю пудрових ірисів та зігріта новими аспектами гарячих спецій – чорного перцю та запашного кардамону.
М'яка приваблива чарівність ванілі формує гарний шлейф фіналу, розцвічений також чуттєвими переливами пачулей на шикарній теплій деревній базі амбервуду і кедра.
Якщо вам імпонує така інтрига у парфумерії, вам варто купити Bois 1920 Cannabis Dolce в інтернет-магазині La Grande, щоб епатувати публіку та насолоджуватися ефектом сповна!