0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Myslf

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent MYSLF Парфюмированная вода
650 грн
Акція
Yves Saint Laurent MYSLF Парфюмированная вода (пробник)
1.2ml
99 грн
Новинка
Yves Saint Laurent MYSLF Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Yves Saint Laurent MYSLF



Модний бренд Yves Saint Laurent представляє дуже неординарний парфум, який просто не залишає вибору: ви можете бути підкорені або шоковані ароматом MYSLF – але точно не залишитеся байдужим до його неординарного звучання! Сміливе поєднання цитрусів та білих квітів, пачулів та свіжих спецій, дерева та теплих прянощів просто зачаровує, ви будете заінтриговані, шоковані і…закохані!
Весна, літо та осінь у компанії цього парфуму запам'ятаються вам небувалою концентрацією уваги до вашої персони – і ви заслужили це своїм зухвалим вибором!
Флакон парфуму абсолютно розкішний: атласна поверхня бездоганно чорного флакона з фірмовою монограмою YSL виглядають шикарно і елегантно, а вміст фіалу йому досконало підходить! Це чудове поповнення колекції навіть найвибагливішого чоловіка – парфум-іміджмейкер, який майстерно підкреслює ваш унікальний стиль!



Трохи історії


Бренд YSL був заснований талановитим кутюр'є Ів Сен Лораном разом з партнером з бізнесу та творчості П'єром Берже в 1961 році, а парфумерія цієї марки почала підкорювати світ у 1964 році. Неочікувані рішення – невід'ємна частина іміджу бренда, який започаткував у жіночому гардеробі як ультражіночний элемент – маленьку чорну сукню – так і чоловічі аксесуари: смокінг та високі чоботи у колекціях одягу, темношкірі моделі на подіумах, та зовсім нетривіальні парфуми у ольфакторній колекції.
Композиція Yves Saint Laurent MYSLF символізує межі та причини чоловічої привабливості та заявляє про себе зухвало та ефектно. Її автором став талановитий майстер Крістоф Рейно (Christophe Raynaud), який зумів передати красу мінімалізму та мужності з нотками сексуальності та свободи.
Гарний флакон прямокутної форми з брендовою монограмою виконаний у стилі «Тотал Блек»: він справді абсолютно чорний, досконалий.
Вся колекція парфумерії від Іва Сен Лорана широко представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Yves Saint Laurent MYSLF та будь-який інший з 250 парфумів бренду ви можете з комфортною доставкою або з можливістю особистого знайомства з ароматом у шоу-румі міста Києва.



Все, що ви хотіли дізнатися про себе, але боялися спитати…


У кожного з нас є Світло і Тінь – різні сторони натури, які часом дисонують, контрастують, але по суті завжди доповнюють одна одну і створюють гармонію.
Саме так звучить і нова композиція MYSLF, що яскраво та експресивно стартує приголомшливою свіжістю двох сортів бергамота з його терпкими, цитрусово-деревними шляхетними тонами.
У «серці» твору панує африканський апельсиновий цвіт – запаморочливий романтичний флердоранж. Він привносить у композицію щирість та відкритість почуттів – справжню свободу бути собою.
Враження завершується чуттєвим прощальним акордом пачулів, майстерно аранжованих з молекулою Ambrofix™, що посилює цей принадний ефект.
Якщо вам імпонує неординарна творчість будинку Ів Сен Лорана з його французьким шармом, вам неодмінно варто купити Yves Saint Laurent MYSLF в інтернет-магазині La Grande!