0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mercedes-Benz Mercedes-Benz for Her Fanciful Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mercedes-Benz For Her Fanciful Edition Туалетная вода
1 723 грн
Новинка
Mercedes-Benz For Her Fanciful Edition Туалетная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Mercedes-Benz For Her Fanciful Edition – символ гламуру та розкоші!



Як і багато брендів світового значення, Mercedes-Benz випускає не тільки автомобілі, які в усьому світі вважаються символом респектабельності, надійності та престижу, але й супутні аксесуари, покликані підкреслити вашу приналежність до «клубу обраних» - володарів авто мрії та поціновувачів високих німецьких стандартів якості.
Чимало за кермом цих зручних та красивих машин і жінок – вони часто обирають саме цей бренд із міркувань естетики та комфорту. Своїм шанувальницям марка регулярно підносить приємні сюрпризи, одним з яких став парфум Mercedes-Benz For Her Fanciful Edition - ефектний гламурний аромат у чудовому флаконі, володіти яким захоче будь-яка дівчина, адже він так сяє дивовижними переливами скла, так захоплює красою аранжування самої композиції! Вона майстерно складена з квіткових та амбрових, мускусних та димних, тропічних, бальзамічних та теплих пряних акордів – чудовий вибір для тих, хто хоче чудово провести день та підкреслити свій статус!



Трохи історії


Весь світ знає та цінує автомобілі Mercedes-Benz, а от парфумерію ця німецька марка випускає порівняно недавно, з 2012 року, проте вже створила чудове портфоліо, в якому налічується понад сорок видань. Спочатку це були пропозиції для чоловіків, але дуже швидко бренд поповнив свій асортимент і жіночими композиціями.
Багато парфумів від Mercedes-Benz оформлені як автомобільні брелоки та ключі, але колекція для леді-автомобілісток відрізняється плавною жіночністю дизайну в поєднанні з геометричними хайтековськими елементами, сяючими металом.
Автором парфуму Mercedes-Benz For Her Fanciful Edition, що вийшов у 2023, став парфумер Dominique Preyssas. Новинка відноситься до престижної жіночої Mercedes-Benz Women Collection, яка існує з 2013 року, і стала в ній ювілейним, вже п'ятим фланкером.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Mercedes-Benz For Her Fanciful Edition можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Естетика та престиж Mercedes-Benz!


Прелюдія аромату іскриться соковитими цитрусами, немов лимонад у спекотний день – так вдало скомпоновані ноти зеленого мандарину та лимону.
Освіжаючий і тонізуючий старт змінюється чудовим квітковим букетом, де аранжовані хвилюючі мотиви повітряних білих фрезій, жасмину, що п'янить, і романтичних троянд.
Завершується твір приголомшливо чуттєвим квартетом нот димно-бальзамічного містичного ладану, запаморочливої франжіпані з її тропічною експресією і принадного, витонченого білого мускусу на теплій деревній основі амбервуду.
Композиція ідеально звучить навесні та влітку, це класний денний парфум, який впишеться в будь-яку ситуацію та дозволить вам відчувати себе гламурною та ефектною. Якщо вам хочеться саме такого результату, рекомендуємо купити Mercedes-Benz For Her Fanciful Edition в інтернет-магазині La Grande - і на повну силу насолоджуватися увагою та компліментами!