0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi The Street Artists of Isola

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi The Street Artists of Isola Парфюмированная вода
194 грн
Новинка
Trussardi The Street Artists of Isola Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Trussardi The Street Artists of Isola – феєрія свіжості у спекотний день!



Один з найприємніших куточків Мілана в літній день – вулички модного району Ізола, який надихає не лише художників, що прикрашають графіті стіни тутешніх будівель, а також власників незліченних колоритних і демократичних кафе, але й парфумерів бренду Trussardi, які створили нову сторінку в ольфакторному путівнику по Мілану – чудовий парфум The Street Artists of Isola.
Аромат переливається відтінками квітів та свіжості, м'яких прянощів та пудрового ірисового кореня, аранжованих з калейдоскопом амбрових та деревних, акватичних, анісових та мускусних акордів.
Чудовий фужерний парфум відчувається неймовірно освіжаючим, бадьорим, крижаним - ідеальний ефект для спекотного дня, з яким ви просто не захочете розлучитися!



Трохи історії


Цей район Мілана підкорить вас своїм колоритом: він весь прикрашений графіті, приваблює невеликими, але надзвичайно цікавими бутиками та антикварними лавками, зеленню двориків кафе та будинків, невимушеною атмосферою студентських барів. Вам точно захочеться повернутися сюди знову – хоча б щоб вивчити численні пропозиції магазинчиків і помилуватися розписною аркадою церкви Санта-Марія-алла-Фонтана, яка відноситься до епохи Відродження.
І, звичайно, щоб ще раз вдихнути це свіже повітря свободи, зібране у флаконі Trussardi The Street Artists of Isola. Дизайнери майстерно передали характер аромату, адже фіал немов запотів і вкритий інеєм, а його відтінок нагадує прозорість та ніжно-блакитний тон чистої води!
Композиція була презентована у 2023 році та органічно увійшла до складу колекції «Вулиці Мілана», в якій зібрані парфумерні враження з усіх куточків цього чудового старовинного міста.
Парфуми Trussardi The Street Artists of Isola і інші шедеври з Le Vie Di Milano Collection ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності в інтернет-магазині La Grande.



Богемна атмосфера міланської Ізоли


З перших же миттєвостей парфум захопить вас прохолодною вологою водяних лілій в оточенні інших чарівних квіткових нот - ніжного, акватично-прохолодного, витонченого і солодкого цикламену, а також амбрети з її м'якою чуттєвістю амбри.
У «серці» твору ви будете підкорені оксамитовою пудровістю ірисового кореня, аранжованого з яскравою нотою фенхелю, що має кропово-анісові тони, і неординарним нюансом Mugane, що традиційно посилює запах квітів.
Завершується композиція ефектним смолисто-терпким акцентом Lorenox на чуттєвій мускусно-амбрової базі.
Якщо вам імпонує богемний італійський стиль та потрібен аромат, який подарує хвилю прохолоди й свіжості, вам неодмінно варто купити Trussardi The Street Artists of Isola в інтернет-магазині La Grande – це саме те, що ви шукали у спекотний сезон!