0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія V canto Guercino

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

V Canto Guercino Духи
100ml
5 411 грн
6 292 грн
Акція
-14%
V Canto Guercino Духи (тестер)
100ml
4 799 грн
5 580 грн
Акція
-14%

V Canto Guercino



Парфумерія V Canto присвячена творчості та любові, вона вся пронизана атмосферою італійського темпераменту та почуттям прекрасного. Не дивно, що остання колекція бренду натхненна італійськими художниками епохи Відродження, і твір Guercino названий на честь Джованні Франческо Барб'єрі, який творив під ім'ям Гверчіно.
Креативність та натхнення парфуму передана його найбагатшою палітрою: він переливається чудовими відтінками цитрусів та дерева, свіжості та солодких фруктів, з фужерними та акватичними, пудровими, пряними та ванільними відтінками.
Це розкішний осінньо-зимовий аромат, який підійде і на холодну весну: багатий, насичений та дуже колоритний!
Він пасує чоловікам і жінкам, які вміють цінувати красу, тонко відчувають її прояви і не байдужі до мистецтва.



Трохи історії


Під маркою V Canto знаменитий італійський парфумер Паоло Теренці випускає чудові ольфакторні твори, присвячені п'ятій Пісні про Любов Данте Аліг'єрі. Всі його творіння об'єднані цією темою і представляють різні відтінки краси.
Нова колекція на честь італійських художників Епохи Відродження називається The Souls Of The Castle Collection і включає дуже яскраві видання: у 2022 році були представлені східно-квітковий F. da Montefeltro, фруктово-квітковий Leon, солодкий фруктовий Misiarte, а в 2023 – орієнтальний парфум Giambellino та дерево-фруктовий Guercino.
Саме духи «Гверчино» уособлюють італійський стиль живопису та його яскравого представника, про якого писав у своїх спогадах із мандрівок по Італії навіть Йоганн Вольфганг фон Ґете, а сім'я Малатеста, яка керувала містом Ріміні, взяла талановитого художника під своє заступництво.
Вся колекція The Souls Of The Castle представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити V Canto Guercino та інші шедеври цього елітарного нішевого бренду, що втілює колорит старої та нової Італії.



Парфумерний живопис…

Вступний акорд парфумерної композиції вражає міксом цитрусових нот: бразильського апельсина та калабрійського бергамоту, гіркого апельсина та лимона. Їх урівноважує шляхетний кедровий акцент.
У «серці» твору звучить фруктовий акорд, майстерно складений з дині, груші та зеленого яблука. Солодкі квіти геліотропу та франжіпані додають спокусливості та романтики.
Завершується враження яскравим чуттєвим дуетом мускусу та сірої амбри, аранжованих з пачулями та ваніллю. Смола амірису та нота сріблястої ялинки привносять у цей фінал особливий шарм.
Палітра парфуму відрізняється багатоплановістю та яскравістю, гарний флакон новинки радує сприйняття вишуканою формою у вигляді старовинної амфори, а колірне рішення захоплює елегантністю молочно-білого відтінку слонової кістки із золотим оздобленням.
Якщо вам імпонує італійський стиль парфумерії, вам неодмінно варто купити V Canto Guercino в інтернет-магазині La Grande!