0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hermes Un Jardin a Cythere

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hermes Un Jardin a Cythere Туалетная вода
409 грн
Акція
Hermes Un Jardin a Cythere Туалетная вода (тестер)
100ml
2 841 грн
3 304 грн
Акція
-14%

Hermes Un Jardin a Cythere – грецький сад на острові Кіфера



Спогади про узбережжя мальовничого острова, на берег якого, згідно з легендою, вперше вийшла богиня кохання та краси Афродіта, витримані у бежевих, білих та блакитних тонах. Аромат Hermes Un Jardin a Cythere малює нам картину саду, де хвилями грають на вітрі сухі трави, вибілені сонцем, пахнуть оливкові та фісташкові дерева, а вдалині блакить неба зливається з морською синню.
Тут єфектно аранжовані традиційні цитрусові, зелені та деревні ноти з нетривіальними горіховими та освіжаюче-пряними акцентами. Це – чудовий аксессуар для вашої літньої відпустки на грецьких островах, про яку ви так мріяли!
Легкий вітерець перебирає ваше волосся, рожеві фісташки зріють у саду, де панують дикі трави та гаряче сонце. Ви вільні та розслаблені – жодних умовностей, тільки зелень та вершково-мигдальна ніжність, іскорки цитрусів та щастя у ваших очах… Насолоджуйтесь!



Трохи історії



Нова чарівна історія про найнезвичайніші сади світу від Ерме поповнилася новинкою 2023 року, що розповідає про один з найяскравіших спогадів парфумера Крістін Нажель, яка побувала свого часу в багатьох садах острова Кіфера. Сьомий сад справив на неї незабутнє враження, причому аж ніяк не розкішшю, а природністю та пишністю місцевого колориту – тут природа грецького острова збереглася у своїй первозданності.
Композиція Hermes Un Jardin a Cythere стала сьомою в лінійці колекції "Jardin" - разом із такими всесвітньо визнаними бестселерами, як "Сад Монсеньйора Лі", "Сад після мусону", "Сад на Нілі" або "Сад Середземномор'я".
Гарний флакон відомої форми тепер має теплий відтінок сонця, розчиненого у воді – чудовий образ, який досконало передає ідею аромату.
Вся колекція Садів представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Hermes Un Jardin a Cythere ви можете з доставкою по всій території України.



Подорож у Un Jardin a Cythere…



Новий сад, створений силою уяви Christine Nagel, зустрічає вас радісною цитрусовою свіжістю - соковитою і по вінця наповненою енергією. Цитрусовий акорд такий яскравий, що асоціюється із сонцем у зеніті – воно вибілило середземноморські трави, сухий запашний аромат яких розноситься навколо, розливаючись зеленими нотами.
Вершковою горіховою ніжністю підкорить вас нюанс фісташок та ароматних оливкових дерев, у тіні яких не сховатися від спеки, але так приємно спостерігати мерехтіння вузьких листочків на легкому вітерці, та вдихати запах оливкових плодів, яким огорнута вся Греція.
Щедрість природи, її мальовничість та наповненість щастям залишить у вас найтепліші спогади, які назавжди збережуться у цій пляшечці сонячного кольору.
Якщо вам імпонує такий настрій, рекомендуємо цього літнього сезону купити Hermes Un Jardin a Cythere в інтернет-магазині La Grande – і провести незабутній час серед цієї дикої природи на стародавній землі, де зародилася європейська цивілізація.