0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Marc-Antoine Barrois Ganymede Extrait

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

9 282 грн
Новинка
Marc-Antoine Barrois Ganymede Extrait Духи (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Marc-Antoine Barrois Ganymede Extrait – нова легенда!



Культові парфуми Marc-Antoine Barrois Ganymede отримали нове яскраве трактування у варіації Extrait – за твердженням шанувальників бренду, воно має всі шанси затьмарити чудовий флагманський аромат! Новинка зачаровує неймовірним міксом теплих пряних та амбрових, трав'яних та солодких, шкіряних та вудових, деревних та димних, бальзамічних та цитрусових тонів.
У порівнянні з першою версією, Ганімед Екстракт задуманий та реалізований як вечірній аромат для особливих подій. Засновник бренду Марк Ентоні Барруа поділився ідеєю створення фланкера – йому хотілося пограти з початковими нотами так, щоб створити не кардинально новий парфум, а логічне продовження бестселера, призначене для подій, які мають стати для вас зоряною годиною!
Вибираючи вдень Ганімед, а ввечері варіацію Екстракт, ви створите унікальний образ із приголомшливою харизмою – це парфум для людей настільки ж неординарних та потужних за своєю суттю, як і його звучання.



Трохи історії


Вперше Ганімед був представлений поціновувачам нішевих ексклюзивів у 2019 році і став по праву одним із найпрекрасніших відкриттів світу нішевої парфумерії наших днів.
Автором нової композиції Marc-Antoine Barrois Ganymede Extrait став талановитий парфумер Quentin Bisch (Квентін Біш).
Якщо ви є поціновувачем нішевої парфумерії, напевно вам знайомий всесвіт Marc-Antoine Barrois, куди увійшли такі твори, як названий на честь астероїда дебютний чоловічий деревно-пряний аромат В683, східно-деревний вудовий B683 Extrait, блискучий деревний фужерно-зелений Encelade (Енцелад), шикарний та унікальний мінерально-пряний Ганімед. І нарешті, нове видання у форматі Extrait – такий самий приголомшливий, як і його попередник, але в головному – зовсім інший!
Вся колекція цього парфумерного бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Marc-Antoine Barrois Ganymede Extrait можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Жар вашого серця…


Композиція мерехтить смолисто-димними, гарячими тонами мирри та ладану на тлі іскристого цитрусового нюансу мандарину: це дійсно палаючий початок, який вразить з першої миті!
У серці його панує нота безсмертника, що п'янить своїми бальзамічними, солодко-шкіряними, медовими з гіркотою переливами.
Фінал підкорить ваше серце незрівнянним пряним нюансом шафрану на вишуканій теплій та хвилюючій деревній базі Akigalawood.
Красивий флакон виглядає справжнім скарбом - золотий корпус і ковпачок, ефектний розчерк назви - це просто приголомшлива ідея для дорогого подарунка людині, яку важко здивувати. Проте, повірте, Ganymede Extrait це вдасться!
Якщо вам хочеться притягнути до себе всю увагу на багато годин поспіль, вразити харизмою всіх присутніх – вам неодмінно варто купити Marc-Antoine Barrois Ganymede Extrait в інтернет-магазині La Grande!