0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Because I Am Free

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

217 грн
Акція
Gritti Because I Am Free Духи (тестер)
100ml
4 803 грн
5 585 грн
Акція
-14%

Gritti Because I Am Free – краса в італійському стилі



 

Відчути повну свободу самовираження, насолодитися красою цього життя та його витонченими насолодами дарує нам шанс нова ефектна пара ароматів від модного італійського бренду ексклюзивів Лукі Гритті. Парфумер та гедоніст, відомий своїми шикарними нішевими виданнями, він представив чарівну нішеву композицію Gritti Because I Am Free, адресовану всім, кого надихає розкіш. Чудовий пурпурно-рожевий флакон із золотою кришкою та табличкою таїть у собі запаморочливу красу аромату, що переливається відтінками солодких білих квітів та фруктів, ванілі та карамелі в теплій аурі амбри.

Ці ефектні весняно-осінні парфуми – чудовий дорогий подарунок тій, що вміє цінувати розкіш: жінці, яка насолоджується святами та увагою, обожнює компліменти та захоплені погляди. Із цим ароматом вона отримає від життя все, що хоче!



Трохи історії

 

Новинка відомого нішевого бренду Луки Грітті представлена ним у 2023 році як продовження особистої парфумерної лінії - Ivy Collection, «Колекції Плюща». Її початок було покладено роком раніше, коли вийшли два прем'єрні аромати - пудрово-пряний хвилюючий Beyond The Wall і фруктово-цитрусовий, мшисто-зелений You're So Vain.

Два нові зухвалі та контрастні видання Because I Am Free та Kill The Lights Лука Гритті презентував спільно зі своєю дружиною – це унісекс-аромати, які підійдуть і для Нього, і для Неї. Прем'єра відбулася на престижному заході – виставці нішевих новинок у Каннах – TFWA. Такі аромати призначені для всіх, хто воліє виділятися з натовпу - вони чудово передають сутність особистості візіонера та гедоніста Гритті.

Вся колекція творів Луки Гритті, відомого італійського парфумера, що з 2010 року задає тренди у сфері ексклюзивної парфумерії, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Gritti Because I Am Free за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Тому що ми вільні!


Композиція відкривається справжньою спокусою – захоплюючою прелюдією зацукрованих фруктів та мигдалю. Їхня насолода врівноважена цитрусово-зеленим акцентом петітгрейну.

П'янкий аромат білих квітів – запаморочливої туберози і хвилюючого жасмину – доповнений солодкістю аромату квітів банана з їх тропічним колоритом.

Завершується враження солодкою спокусою карамелі та ванілі у чуттєвій теплій хмарі сексуальної амбри.

Гарний флакон незвичайної форми оздоблений кришкою з 24-каратного золота – чудова ідея для подарунка, який запам'ятається надовго! При цьому він створений у повній відповідності до екологічно дружньої політики бренду – упаковка на 90% складається з рециклізованих матеріалів, а парфум виготовлений на основі спирту, виготовленого з кукурудзи, на власних виробничих потужностях фабрики ароматів Gritti у Болоньї.

Якщо вам хочеться компліментів та захоплення, сміливо вибирайте цей аромат: варто купити Gritti Because I Am Free в інтернет-магазині La Grande – і ви гарантовано опинитеся в центрі уваги!