0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія John Varvatos Xx Artisan Teal

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

John Varvatos XX Artisan Teal Туалетна вода
1 581 грн
Новинка
John Varvatos XX Artisan Teal Туалетна вода (тестер)
125ml
1 930 грн
Новинка

John Varvatos XX Artisan Teal – бірюзова мрія!

 



Дизайнер John Varvatos випустив новий стильний чоловічий парфум XX Artisan Teal. Видання належить до трендової нішевої колекції Artisan – втілення авантюрного та харизматичного чоловічого характеру наших днів. Аромат, немов хвилі на узбережжі, переливається відблисками мускусних і солоних, цитрусових і морських, деревних і фужерних, пудрових і свіжих, пряних і квіткових акордів - це гармонія, що одночасно заворожує, і інтригуючий контраст!

Він стане вашим ідеальним супутником у відпустці або в мріях про подорож – до моря, залитого сонцем пляжу з висушеним деревом, тонким ароматом квітів та прянощів, що доноситься з узбережжя.



Трохи історії

 

Модний дизайнер Джон Варватос зробив собі ім'я своєю талановитою та креативною роботою на такі бренди, як Ralph Lauren та Kelvin Klein. Його ідеї справді прикрасили колекції цих марок, проте 2000 року Варватос захотів створити власний бренд – і успіх прийшов практично одразу! Публіка високо оцінила його колекції одягу та аксесуарів: чоловічих костюмів, сонцезахисних окулярів та інших невід'ємних елементів гардеробу стильної сучасної людини.

У світі парфумерії Джон Варватос вперше заявив про себе 2004 року, коли вийшов його дебютний аромат – чоловіча композиція John Varvatos. Його парфуми відразу ж набули власної індивідуальності не лише завдяки концептуальному звучанню, повному експресії, а й неординарному дизайну. Варватос використав для прикраси флаконів натуральні матеріали, обплітаючи свої скляні фляги химерно переплетеними нитками – його відомий стиль не сплутати ні з чим іншим!

Новинка 2022 року – фужерно-акватична композиція John Varvatos XX Artisan Teal перейнята морським настроєм. Адже недарма її назва перекладається як «Бірюзовий», а зовнішній вигляд витриманий у яскравому літньому дизайні – поєднанні блакитного та білого.

Вся колекція творів Варватоса представлена в інтернет-магазині La Grande, де можна купити John Varvatos XX Artisan Teal з комфортною для себе доставкою по всій Україні.

 

Морська фантазія…


Твір стартує яскраво, дзвінко, соковито – це іскриться цитрусовими сполохами нота лимона, ефектно аранжована із пряним запашним розмарином.

У центрі композиції відтворена дзеркальна водна гладь – прохолодна та волога: таку ілюзію створює тонка армата водяної лілії, харизми якій надає чудовий рожевий перець.

Фінал захоплює океанською аурою химерного міксу морської солі та висушеної на гарячому сонці деревини – плавця, прикрашеного чуттєвим акцентом тваринно-привабливого мускусу.

Шукаєте неординарний парфум для відпустки на морському березі? А, може, сумуєте за враженнями з минулих вояжів? Ідеальним рішенням буде купити John Varvatos XX Artisan Teal в інтернет-магазині La Grande – ви миттєво знайдете настрій свободи, який охоплює будь-якого з нас на морському березі!