0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Tom Ford Costa Azzurra Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Новинка
Tom Ford Costa Azzurra Parfum Духи (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Costa Azzurra Parfum – чари Лазурного берега

 



Модний дім Tom Ford запропонував новий яскравий парфум для вашого літнього відпочинку. Чудовий запах акватично-фужерної композиції Costa Azzurra Parfum змусить вас мріяти про блакитний берег Середземномор'я прямо зараз, в ту ж хвилину, як ви відчули її привабливу силу. Ця місцевість – один із найулюбленіших куточків планети самого Тома Форда – багатогранно обдарованого дизайнера, режисера та парфумера. Він створив цілу колекцію творів, присвячену італійській Рів'єрі, проте новинка – видання більш досконале та елітарне, із селективної лінійки цього стильного американського бренду.

Парфум наповнює простір вібраціями вишуканості, і в той же час мужності, проникаючи в серце деревними і фужерними, амбровими, цитрусовими і свіжо-пряними акордами. Ідеальний вибір для будь-якого літнього образу!



Трохи історії

 

Чудова колекція Signature Тома Форда в 2022 році поповнилася глибоким і виразним ароматом Tom Ford Costa Azzurra Parfum. Це – яскравіша і насиченіша, повна експресії версія легендарного аромату «Лазурний Берег», що вийшов у 2014 році як флагман колекції Private Blend Neroli Portofino Collection. Потім у 2021 році вийшов аромат Costa Azzurra у складі більш престижної «золотої» лінійки Сигнатюр, проте нова версія Parfum 2022 пропонує ще більш святкове, харизматичне звучання – вона найінтенсивніша з усієї лінійки «середземноморських» ароматів.

Вражає і флакон – овальна форма цього разу набула золотого сяйва, мати яке хочеться вже хоча б через дизайн. А як тільки ви вдихнете вміст дорогоцінного фіалу, ви зрозумієте, що він неодмінно має стати частиною вашого образу, адже дівчата готові йти хоч на край світу за чоловіком, який пахне так приголомшливо!

Вся колекція бренду Тома Форда, що диктує модні парфумерні тренди усьому світу з 2006 року, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Tom Ford Costa Azzurra Parfum можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності. Новинка доступна вже зараз разом з такими визнаними бестселерами бренду, як Black Orchid, Tobacco Vanille, White Suede, Tuscan Leather, Fucking Fabulous, Oud Wood та Lost Cherry.

 

Спокійна сила та інтелігентна іронія…


Композиція відрізняється від попередніх версій набагато лаконічнішим звучанням – у ній немов залишили лише все найголовніше, і ця квінтесенція дійсно чудова.

Вона стартує іскристим освіжаючим акордом італійського лимона з його тонізуючим ефектом і стильним звучанням, яке ідеально передає ауру цитрусових гаїв Лазурного берега.

Враження ще більше посилюють кипарис і дуб – гарні деревні ноти, теплі від сонячних променів, що переливаються фужерними відтінками.

Насамкінець вас підкорить чуттєвість фіналу афродизіаків, де панує тепла, повна сексуальної енергетики амбра і лабданум, що вторить їй, з його квітково-мускусними переливами.

Якщо вам імпонує творчість модного дизайнера Тома Форда, вам варто купити Tom Ford Costa Azzurra Parfum в інтернет-магазині La Grande!