0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Versace Pour Femme Dylan Purple

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Versace Pour Femme Dylan Purple Парфумована вода
78 грн
Новинка
Versace Pour Femme Dylan Purple Парфумована вода (тестер)
100ml
2 606 грн
Новинка
Versace Pour Femme Dylan Purple Набір ( парфумована вода 100 мл + гель для душу 100 мл + лосьйон для тіла 100 мл + косметичка )
4 030 грн
Versace Pour Femme Dylan Purple Гель для душу
Немає у наявності

Versace Pour Femme Dylan Purple – фіолетова феєрія!



 

Модний дім Версаче представив нове видання однієї з найвражаючіших сучасних колекцій - Versace Pour Femme. Шикарний фруктово-квітковий аромат Dylan Purple втілює собою розкіш по-італійськи – чудовий відпочинок на узбережжі Середзем'я, блискучий антураж дорогих нарядів та фешенебельних готелів, дорогоцінні аксесуари – звичайно ж, від Версаче!

Чимало сердець будуть підкорені пишністю поєднання фруктових та амбрових, цитрусових та мускусних, квіткових та деревних, свіжих та акватичних, солодких та пряних акордів.

Побачення чи відпочинок у хмаринці такого аромату буде незабутнім – він максимально розкриває ваш шарм, посилює прояв жіночності, надихаючи на те, щоб високо цінувати себе, немов коштовність. І хіба можна з цим посперечатися?



Трохи історії

 

Знаменита колекція веде свій початок від яскравого, вражаючого однойменного аромату Versace Pour Femme, що ознаменував початок нової доби в парфумерній творчості модного престижного італійського дому. У 2006 році, після того, як вперше було презентовано цей аромат, бренд продовжив його новими ідеями, запропонувавши лінію Dylan. Це – яскрава трилогія, що складається з квітково-фруктового парфуму Blue (2017) та цитрусово-білоквіткового Turquoise (2020).

Нове видання Purple вийшло в 2022 році і було присвячене магічному фіолетовому кольору, що символізує владу, багатство, чаклунство.

Саме ці образи передає і рекламна кампанія новинки, знятої на чудових італійських пляжах.

Красивий флакон виглядає дорогим і фешенебельним, поєднує багате золоте оздоблення з насиченим, глибоким кольором самого фіалу.

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Versace Pour Femme Dylan Purple Ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.

 

Італійський шарм


Тема фіолетового кольору – шикарного та загадкового – блискуче розкрита тут з першої до останньої миті. Ви відчуєте себе справжньою зіркою починаючи з вражаючої прелюдії, де вас спокушають фруктові та цитрусові ноти солодких соковитих груш та стильних нот бергамота та гіркого апельсина.

Романтика бузкового італійського вечора намальована квітковими фарбами фрезії – повітряної, витонченої білої квітки. Вона доповнена дивовижною темою магонії, або орегонського винограду, з її чарівним бузково-медово-шоколадним ароматом, а також незвичайним акцентом Pomarose – синтетичної молекули з ароматом запашних сухофруктів.

Завершується звучання цілим калейдоскопом молекулярної парфумерії – ви будете вражені яскравою експресією поєднання амброксану та силколід, омбу та Iso E Super на елегантній деревній базі з шляхетного вірджинського кедра.

Якщо вам імпонує повна емоцій та розкоші італійська парфумерія, вам неодмінно варто купити Versace Pour Femme Dylan Purple в інтернет-магазині La Grande – новинка прикрасить вашу колекцію!