0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Haute Fragrance Company Private Code Hfc

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Haute Fragrance Company Private Code Парфумована вода
9 516 грн
Новинка
Haute Fragrance Company Private Code Парфумована вода (тестер)
75ml
7 180 грн
Новинка

Haute Fragrance Company Private Code – персональний код вашого успіху!

 



Модний дім Haute Fragrance Company до новорічних свят подарував своїм шанувальникам справжній скарб – дорогоцінний Private Code, який є ключем до серця Пані Удачі. Це – ваша перепустка у світ мрій, що збуваються, код самої Долі, який відтепер у ваших руках!

Цей нішевий твір – справжнісінький ексклюзив, і кожна його деталь, від рідкісних нот парфумерної композиції до незвичайного, інтригуючого оформлення коробки і флакона в стилі total black, заслуговують на захоплення.

Ніхто не зможе не підкоритися цій чорній магії – химерному переплетенню амбрових та фруктових, солодких та теплих пряних, пудрових та бальзамічних, димних та квіткових акордів.

Парфум створить навколо вас ауру впевненості у своєму успіху, цінності та красі свого життя, він не може залишитися непоміченим і обійтися без компліментів, адже цей запах – один із тих, які неможливо забути, немов безцінний атрибут втраченого раю…



Трохи історії

 

Унікальний нішевий бренд Haute Fragrance Company у грудні 2022 року зробив усім нам королівський подарунок – парфум Private Code, створений чудовим сучасним майстром Вінсентом Рікором (Vincent Ricord). Саме цей парфумер є автором більшої частини портфоліо цього бренду, створеного в 2017 році, але вже для багатьох справжньою іконою стилю в нішевому ексклюзивному сегменті.

Вінсент Рікор презентував свій витвір у фешенебельному готелі Martinez у Каннах, розповівши про особливості творчого процесу, про ідею аромату та нюанси її реалізації.

Час виходу новинки підібрано не випадково: це насичений, яскравий, харизматичний аромат для осені та зими – вечірній, святковий, надзвичайно атмосферний. У ньому ви легко відчуєте себе зіркою першої величини – актрисою на червоній доріжці Канського кінофестивалю або героїнею трилера, що захоплює, в чорній вечірній сукні і яскраво-червоною помадою. Усьому причиною ефектна головна тема – соковита та ароматна центральна нота стиглої вишні, популярна останніми роками у багатьох брендів, але лише зараз, схоже, вона знайшла ідеальне втілення.

Вся колекція цього нового бренду високої парфумерії представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Haute Fragrance Company Private Code ви можете з гарантією справжності.

 

Аромат удачі


Саме так позиціонує його творець цього скарбу - як запах таємниці, що криється в темряві, аромат прихованих можливостей і мотивів, які ви відкриєте в собі, вдихнувши мікс стиглої сливи, що зачаровує, і темно-червоної вишні в чудовому аранжуванні з замшево-фруковим османтусом і смолистим олібанумом.

Фруктова насолода в серцевому акорді представлена нотою медових фініків, які ідеально поєднуються з пудровою нотою ірисового кореня і дорогою шкірою з оксамитовим нюансом троянди.

У фіналі вас підкорять духмяні, солодко-бальзамічні смоли: таємничий ладан, багатогранний, теплий толуанський бальзам і солодкий бензоїн у чуттєвому мареві мускусу на базі з дорогого дерева.

Якщо вам імпонує східна гурманіка у вишуканому нішевому втіленні, вам неодмінно варто купити Haute Fragrance Company Private Code в інтернет-магазині La Grande – він стане прикрасою вашої особистої колекції або чудовим подарунком.