0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire This Is Us! L'Eau for All

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire This Is Us! L'Eau for All Туалетна вода
Немає у наявності
Новинка
Zadig & Voltaire This Is Us! L'Eau for All Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Zadig & Voltaire This Is Us! L'Eau for All



 

Молодіжна колекція This Is Us! французького нішевого бренду ексклюзивних ароматів Zadig & Voltaire знову вражає своєю креативністю. Новинка This Is Us! L' Eau for All напевно приверне увагу всіх любителів тонізуючих, експресивних фужерних парфумів. Він приваблює ефектним поєднанням деревних та цитрусових, пудрових та лавандових, мускусних, амбрових та пряних, фужерних та квіткових акордів. Парфуми підкорять вас своєю чудовою стійкістю і гарним стильним шлейфом. Його ідеальна пора – осінь, з багатством фарб та щедрістю дарунків якої він дуже співзвучний. Втім, гармонійність звучання дозволяє впевнено почуватися з цим парфумом і будь-якої іншої пори року.

Парфум адресований чоловікам і жінкам, які перебувають у романтичних стосунках, і наголошує на індивідуальності звучання на шкірі кожного з партнерів, при цьому поєднуючи їх в одне ціле.



Трохи історії

 

2022 рік виявився надзвичайно успішним для нішевого французького бренду «Задіг і Вольтер», заснованого дизайнером Тьєррі Дільє в 1992 спочатку як будинок одного молодіжного одягу, а з 2008 року - і трендових парфумів для ексклюзивних цінителів. Щорічно креативні парфумери цього модного будинку представляють нові ідеї, і багато з них виявляються надзвичайно успішними.

Так сталося і з колекцією «This Is…», чий перший дует для Нього та для Неї був презентований у 2016 році. З того часу ідея отримала безліч інтригуючих продовжень: так, у 2020 році з'явився унісексовий варіант This Is Us!, а 2022 подарував нам відразу дві прем'єри: новий тандем чоловічої та жіночої туалетної води Vibes of Freedom, а також ще один харизматичний фланкер This Is Us! L'Eau for All. Автором нової композиції стала парфумер Mathilde Bijaoui (Матільда Біжо).

Флакон традиційно прикрашений фразами, які стали девізами цієї лінійки: Happy Together, Forever Yuong, Stay Cool.

Якщо ви прислухає


теся до цих побажань, і зумієте бути завжди класними, молодими і легкими в душі, ви дійсно будете щасливі!

Найвідоміші та найулюбленіші публікою парфуми бренду «Задіг і Вольтер» в Україні ви знайдете в інтернет-магазині La Grande, де купити Zadig & Voltaire This Is Us! L'Eau for All ви можете з гарантованою справжністю.

 

Щасливі разом!


Ця яскрава, стійка, шлейфова деревно-фужерна композиція зустрічає вас терпким цитрусово-деревним акордом бергамота, звучання якого таке шляхетне і вишукане.

Центральною темою твору стали елегантні та романтичні квіти – аристократична аванда та витончені, ніжні цитрусово-зелені з медовими та трохи гіркуватими тонами квіти неролі.

Свіжість цієї теми гармонійно доповнена м'яким теплом кашмерану та вершковими тонами сандалового дерева, а чуттєвий мускус огортає вас з ніг до голови, роблячи образ неймовірно привабливим та сексуальним.

Якщо вам імпонує фужерний напрямок у парфумерії та близькі армати у стилі унісекс, ідея купити Zadig & Voltaire This Is Us! L'Eau for All в інтернет-магазині La Grande вам сподобається - особливо якщо ви шукаєте ефектний подарунок закоханій парі.