0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire This Is Him! Vibes of Freedom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

2 265 грн
2 665 грн
Акція
-15%
Zadig & Voltaire This is Him! Vibes of Freedom Туалетна вода (тестер)
100ml
2 039 грн
2 399 грн
Акція
-15%
Zadig & Voltaire This is Him! Vibes of Freedom Набір ( туалетна вода 50 мл + гель для душу 50 мл )
2 357 грн
2 773 грн
Акція
-15%

Zadig & Voltaire This is Him! Vibes of Freedom

 



Відчути себе вільним від метушні та суворих правил сучасних великих міст дозволить вам лише повернення до природи. На єднання з нею вас надихне свіжий і стильний фужерний парфум  This is Him! Vibes of Freedom – нове видання нішевого парфумерного бренду Zadig & Voltaire, який вкотре дивує нас своєю неординарністю ідей та змісту.

«Вібрації свободи» наповнять простір навколо деревними та пряними, лавандовими та фужерними, амбровими та цитрусовими, димними, бальзамічними та пачулевими акордами.

Цей парфум може стати вашим другим Я, якщо його ідея відображає ваші погляди на життя: здатність не дотримуватись шаблонів, приймати власні рішення, відстоювати свою думку і мати свій особистий смак, одним із проявів якого стане і ця харизматична туалетна вода.



Трохи історії

 

Січень 2022 року розпочався для бренду «Задіг і Вольтер» із чудової прем'єри тандему ароматів для Нього та для Неї з колекції «This is…». Нова версія парфумів-самовиражень отримала багатообіцяючу назву «Вібрації свободи», а її ідеєю став той факт, що прагнення свободи закладено абсолютно в кожному з нас – його потрібно лише пробудити, ініціювавши у спілкуванні з природою.

Саме для цього створено нове видання Zadig & Voltaire This is Him! Vibes of Freedom – він немовби підключає нас до потрібного енергетичного рівня, надаючи відповідні вібрації.

Автором композиції стала талановита Наталі Лорсон, яка по праву вважається одним із найкращих сучасних парфумерів. Саме вона створила флагманський варіант This is Him! у 2016 році, а також відома такими бестселерами, як Encre Noire Lalique та Gentleman Givenchy.

Новинка 2022 року традиційно вийшла у дуеті з жіночою версією This is Her! Тепер у цій лінійці вже три парні видання. Всі вони представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Zadig & Voltaire This is Him! Vibes of Freedom ви можете як у нашому шоу-румі, так і в комфортному режимі онлайн.

 

Захоплююча відпустка!

 

Саме такий настрій, вільний і розкутий, дарує нам цей аромат з перших миттєвостей. Він захоплює гарним міксом елегантної лаванди та іскристого соковитого мандарину. У центрі композиції – чудовий пряний кардамон з його запашними камфорними відтінками, оповитий бальзамічно-смолистим дивом ладану.

База твору підкорює шляхетністю кедрової деревини та чуттєвим акцентом пачулів.

Флакон парфуму, як завжди, лаконічний і стильний - саме такі тренди сучасної ніші: це передбачає насолоду ароматом, а не хитрощами дизайнерів.

Якщо вам імпонує ідея набуття внутрішньої свободи через єднання з природою, рішення купити Zadig & Voltaire This is Him! Vibes of Freedom в інтернет-магазині La Grande здасться вам дуже вдалим!