0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Hugo Boss Boss Bottled Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Boss Bottled Parfum Парфумована вода
66 грн
Новинка
Hugo Boss Boss Bottled Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Boss Bottled Parfum від Hugo Boss

 



Шкіряні аромати – завжди стильні, мужні, вони сповнені глибокої природної чарівності та вміло підкреслюють шарм своїх власників. Модний дім Hugo Boss представив теплий, насичений, виразний парфум Boss Bottled Parfum для осінніх та зимових вечорів – світський та респектабельний, стійкий та помірно-шлейфовий. Він підкорює серця ефектним поєднанням деревних та цитрусових, шкіряних та пудрово-ірисових, анімалістично-амбрових та соковитих зелених акордів.

Флакон нового парфуму ефектний, як ніколи – він оформлений у стилі total black і має впізнавану стильну та лаконічну форму пляшки, завдяки якій він отримав назву та популярність. Прекрасна ідея як для подарунка, так і для поповнення особистої колекції.



Трохи історії

 

Колекція Boss Bottled від культового європейського бренду Хьюго Босс – унікальне явище у чоловічій парфумерії.

Перший парфум цієї ефектної та респектабельної лінійки вийшов у 1998 році і став однією зі знакових емблем парфумерії даного модного будинку. Колекція включає вже 21 фланкер, і щорічно до них додаються нові, дозволяючи відкривати несподівані та актуальні аспекти мужності та шарму.

Новинка 2022 випущена в насиченому, яскравому, стійкому форматі парфуму, являючи собою відмінний вибір для особливих подій, ділових зустрічей «без краваток», а також вечірок та побачень.

Автором чоловічої композиції Boss Bottled Parfum, презентованої в 2022 році, став, хоч як це не дивно, жіночий творчий тандем сучасних талантів - Suzy Le Helley та Annick Menardo. Сьюз - молода співробітниця компанії: Symrise, і чорний "Бос Ботлед Парфум" - її друга в житті значуща робота. Аннік – парфумер більш досвідчений, вона – автор першої версії Boss Bottled, а також ще більше сотні творів, у тому числі таких неординарних, як Black Bvlgari та Portrayal Woman Amouage.

Вся колекція «Бос Ботлед» від Hugo Boss представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Boss Bottled Parfum в оригіналі ви можете за найприємнішими цінами.

 

Темний шарм у стилі Hugo Boss


Композиція відкривається вишуканим поєднанням цитрусової енергетики мандарину та співзвучної йому смоли олібануму з її приємним лимонним відтінком.

Освіжаюча прелюдія змінюється серцевим акордом, що інтригує, складеним з вишуканої ноти терпко-зеленої, гострої ноти дерева інжиру і пудрового шарму кореня ірису.

Але справжню елегантність парфум дарує вам у фіналі, коли на перший план виходить шикарний шкіряний акцент, доповнений мужньою смолистою кедровою базою деревини.

Відмінний вибір для впевненого у собі чоловіка, який хоче поставити ефектний акцент у своєму іміджі. Вечір буде неординарним із таким аксесуаром, де б і з ким би ви його не провели!

Якщо вам імпонує такий підхід - неодмінно варто купити Hugo Boss "Boss Bottled Parfum" в інтернет-магазині La Grande і сповна насолодитися своїм вдалим рішенням!