0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Emporio Armani Stronger With You Only

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

2 410 грн
Новинка
Armani Emporio Armani Stronger With You Only Туалетна вода (тестер)
100ml
3 194 грн
Новинка

Emporio Armani Stronger With You Only: «Сильніше тільки з тобою

 




Нова версія бестселера будинку Armani завойовує симпатії чоловіків і підкорює серця жінок: Emporio Armani Stronger With You Only – парфум, присвячений ще одному аспекту взаємин чоловіка та жінки – ніжності та чуттєвості.

Аромат наповнює простір акордами ванілі та цитрусів, свіжих та теплих прянощів, лаванди та амбри, з ефектними фужерними та бальзамічними, горіховими та пудровими відтінками. Він дарує своєму власнику той особливий шарм, яким так славляться італійці – і водночас витонченість, властиву лише ароматам нішевого, елітарного сегменту.

Чудова ідея для подарунка у весняному та осінньому сезоні!



Трохи історії

 

У 2017 вперше вийшов ефектний дует In Love (для Неї) та Stronger (для Нього). Над творами, об'єднаними ідеєю With You, працювала талановита жінка-парфумер Сесіль Маттон. У цих виданнях сюжет кохання молодої сучасної пари обіграний у найрізноманітніших варіаціях: до сьогодні обидві колекції включали, окрім початкових версій, по 4 фланкери, що розкривають різні аспекти наших почуттів: Intensely (2019), Freeze і Leather (2020), Absolutely  (2021).

Але рік 2022 приніс оновлення емоціям – було презентовано версію чоловічої лінії «Сильніше тільки з тобою», яка підкреслює винятковість пари один для одного. Рекламний постер, де представлений весь спектр чоловічих парфумів, наочно демонструє ступінь інтенсивності та експресії ароматів: Only – найм'якший, вишуканий та витончений з усіх, його вміст – найсвітлішого відтінку.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів з витим сталевим ковпачком, що символізує чоловічу енергію.

Придбати Emporio Armani Stronger With You Only в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду Armani, який ще в 1975 році став символом італійської яскравої та привабливої моди, що наповнює світ почуттями та особливим шиком.

 

Непереможна сила кохання!


У рекламі парфуму, опублікованій на офіційному сайті бренду, знялися британський актор Ніколас Холт та італійська актриса Аліче Пагані – пара, яка є втіленням ідеї усієї колекції «З тобою».

Композиція для чоловіків відкривається яскравою, соковитою та освіжаючою нотою грейпфрута, несолодка цитрусова експресія якого чудово тонізує та дарує сили перед довгим, повним подіями вдень.

За ним вступає елегантний та стильний квітковий дует прохолодної аристократичної лаванди та ментолової, вишуканої герані.

Завершується звучання фірмовим акцентом зацукрованого каштана - саме ця нота стала символом і відмітним знаком усіх парфумів колекції - ідеєю солодощі любові, що об'єднала їх воєдино. Ніжну нотку до фінального акорду привносить ваніль, а мускусну чуттєвість дарують квіти лабдануму.

Вам, безумовно, варто купити Armani Emporio Armani Stronger With You Only в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете продемонструвати силу своїх почуттів у всій їхній яскравості та красі.