0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія V canto Leon

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

V Canto Leon Парфумована вода
100ml
5 472 грн
6 363 грн
Акція
-14%
V Canto Leon Парфумована вода (тестер)
100ml
4 730 грн
5 500 грн
Акція
-14%

V Canto Леон - відтінки італійського темпераменту



 

Нове видання нішевого італійського парфумерного бренду V Canto Леон створює враження візиту до колоритного італійського міста, де чоловіки галантні, а жінки бажані! Цей квітково-деревний орієнтальний парфум створений у форматі «Унісекс» - він чудово доповнює образи як жінок, так і чоловіків.

Як і більшість творів цього бренду, «Леон» захоплює насиченістю, багатством звучання, його різноманітністю та глибиною. Це один з тих парфумів, які будуть доречні з особливих приводів, коли вам необхідно створити розкішний образ, що запам'ятовується.

До пари йому і оксамитовий чорний флакон, прикрашений золотим логотипом марки і золотистою кришкою - чудова ідея для дорогого подарунка!



Історія аромату

 

Італійський бренд Куінто Канто був створений талановитими братом і сестрою – Паоло та Тіціаною Теренці у 2015 році. Він яскраво стартував десятьма творами, присвяченими поемі Данте про кохання Франческі та Паоло – саме на честь П'ятої Пісні і названо цю нішеву марку.

Red Collection 2016 року у червоних оксамитових флаконах присвячена вже іншому, небезпечному сюжету – отрутам та Луреції Борджіа. Наступною лінією стала Green Collection 2018 – вона продовжила «Історію отрут».

Містичні, повні загадок і відповідей назви та концепції видань та їхнє яскраве, насичене звучання, що запам'ятовується, швидко зробили нову парфумерну марку не просто успішною, а й престижною, затребуваною у ольфакторному світі.

Заслуговує на компліменти і фірмовий дизайн флаконів – оксамит різних відтінків і золото обробки виглядають шикарно і роблять ці видання бажаними екземплярами будь-якої парфумерної колекції. Новинка 2021 року видання вирізняється особливою розкішшю урочистого чорного оксамиту.

Купити V Canto Leon в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція провідних світових б'юті-марок.

 

Сила вашої чарівності


Твір інтригує з перших миттєвостей іскристим цитрусовим тандемом грейпфрута та італійського мандарина, прикрашених чуттєвістю бархатистих болгарських троянд і привабливістю аромату туберози – білих квітів з наркотично-п'янким запахом, що буквально паморочить голову.

Квіткову тему в центральному акорді продовжує хвилююче тріо жасмину самбак, іланг-іланг і магнолії. Ці солодкі пахощі чарівні й спокусливі, але ще більше колориту додадуть соковиті фруктові ноти стиглого персика та кокосу з його тропічним акцентом.

Завершується враження чудовою деревною базою з нот берези, кедра та клена – приголомшливе змішання шкіряно-димних, смолистих та солодких відтінків! Мадагаскарська ваніль привносить у цей фінал привабливість, а мускус – чуттєвість та сексуальність.

Шукаєте подарунок, який, безперечно, справить враження? Ідея купити V Canto Leon в інтернет-магазині La Grande буде чудовою!