0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tiziana Terenzi Rosso Pompei

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Rosso Pompei Парфумована вода
165 грн
Акція
Tiziana Terenzi Rosso Pompei Парфумована вода (тестер)
100ml
4 481 грн
5 210 грн
Акція
-14%

Tiziana Terenzi Rosso Pompei – червоний колір Помпеї



 

Ця чудова новинка знаменитого нішевого бренду з Італії приголомшує з перших секунд знайомства. Tiziana Terenzi Rosso Pompei – це квінтесенція найяскравіших вражень від подорожі Італією. Альмафі та Сицилія, Сорренто та Помпеї – всі ці мальовничі куточки однієї з найколоритніших країн Європи, що по праву вважається законодавицею мод, подарували дорогоцінні свої частинки для створення твору, яким ви щиро насолоджуватиметеся!

Переливи цитрусів і фруктів, ароматних квітів та рідкісних порід дерева – ці пахощі буквально заворожують своєю харизматичною та яскравою красою з притаманним дому Теренці італійським темпераментом та вираженим колоритом.

Такий парфум стане ідеальним доповненням для ваших урочистих виходів, святкових образів, супроводжуючи вас на запаморочливе побачення та стане свідком моментів тріумфу. І ви, безперечно, гідні такої прикраси!



Історія аромату

 

Творцями бренду є брат та сестра Паоло та Тіціана Теренці. Він – талановитий парфумер, вона – креативний директор, і їхній творчий тандем – дійсно чудовий! Заснувавши парфумерний будинок у 2012 році на базі сімейного виробництва ароматичних свічок, початок якому було покладено Гульєрмо Теренці у 1968 році, вони лише за кілька років створили неперевершене портфоліо, де налічується зараз понад сімдесят творів. Усі вони присвячені темі зоряного неба, світил, планет, сузір'їв – це парфумерія для мрійників та романтиків!

Бренд славиться серед шанувальників елітарних парфумів – нішеві твори адресуються особливим поціновувачам із тонким смаком та вишуканими уподобаннями.

Парфум розкішний - причому підкорює не тільки чарівним вмістом, але і ефектним дизайном. Яскраво-червоний із золотом фіал у формі традиційних циліндрів вражає миттєво!

Ця композиція продовжила феєричну колекцію Luna Collection, початок якої було започатковано у 2015 році – це справжнє сузір'я бестселерів!

Купити Tiziana Terenzi Rosso Pompei в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього дивовижного бренду.

 

Таємниці стародавнього міста


Поринути в італійський колорит з голови до ніг вам дозволить шлейфовий і стійкий парфум, що входить до цитрусово-фруктового акорду. Яскраві, драйвові, тонізуючі відтінки амальфітанського винограду химерно поєднуються з іскристими нотами сорентійського лимона, сицилійського грейпфрута і рожевого грейпфрута.

Потім вступає блискучий серцевий акорд, де в гармонійному букеті рукою майстра зібрані вражаючі квіткові відтінки королівського жасмину та конвалії, важких магнолій та тубероз. Чуттєвості цьому звучанню додає сіра амбра.

Завершують враження деревні відтінки шикарної бази: тут зібрано воєдино сандал, ліванський кедр та неаполітанський клен, доповнений колоритним штрихом червоних пачулів.

Вам, безперечно, варто купити Tiziana Terenzi Rosso Pompei в інтернет-магазині La Grande, якщо ви небайдужі до ексклюзивної парфумерії!